Dolar 18,8891
Euro 20,0275
Altın 1.099,01
BİST 5.239,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 12°C

Başkan Yakar’ın 10 Kasım Mesajı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. Yıldönümü ile ilgili mesaj yayınladı.

Başkan Yakar’ın 10 Kasım Mesajı
Kasım 10, 2022 8:48 am
96

Recep Yakar yayınladığı mesajında şunlara yer verdi; “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde, özlem, sevgi ve saygıyla anıyoruz.

Ülkemizin kurtuluşu için verdiği mücadele ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Mustafa Kemal Paşa bu mücadelesiyle Türk’ün gücünü bir kez daha dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası, olağanüstü devlet adamlığı ve kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş medeniyetler seviyesine yükselttiği nokta ile büyük bir lider olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır. Atatürk, yapmış olduğu işler ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Türk milletinin kalbinde büyük bir lider ve devlet adamı olmuştur. Genç nesillere emanet ettiği ve ‘En büyük eserim’ diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti, günümüzde ileri bir demokrasi anlayışıyla taçlanmış olarak, yine onun gösterdiği hedefler dahilinde varlığını devam ettirmektedir. Gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla ve de bilinçle bu kutsal emaneti bizden büyük bir onurla devralacaklarına, cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine olan inancım tamdır.

Mustafa Kemal Atatürk, sadece Türk insanının değil bütün dünyanın kabul ettiği önemli liderlerden biridir. Ülkemizde Demokrasi ve Cumhuriyet anlayışının temellerini atan ve inşa eden Atatürk’ün ebedi âleme göç etmesini sadece fiziksel bir ayrılık olarak değerlendiriyoruz. Cumhuriyetimiz her zaman yaşatılmış ve yaşatılmaya da devam edilecektir. Bu vesile ile bu ülkeyi bizlere yurt olarak bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyoruz. Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.