Dolar 18,8853
Euro 20,0499
Altın 1.098,23
BİST 5.231,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Bem Bir Sen arşın arşın

Bem-Bir-Sen İl Başkanı Aydın; “Talep ve istekleri genel merkeze aktarıyoruz” dedi.

Bem Bir Sen arşın arşın
Kasım 7, 2022 7:50 am
148

Kısa adı Bem-Bir-Sen olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası İl Başkanı Muslihiddin Aydın, yıl sonuna kadar tüm sendika üyeleriyle görüşeceğini ve tüm talepleri genel merkeze aktaracağını söyledi.

Giresun genelinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, “Arkadaşlarımızın özlük hakları başta olmak üzere tüm haklarının korunması noktasında gerekli her şeyi yapıyoruz. Şuana kadar yüzde 75’i aşkın arkadaşımızla bir araya geldim. Tüm talep ve istekleri dinledim. Genel Başkanımızla yaptığımız tüm toplantılarda, arkadaşlarımızın talep ve isteklerini aktardım. Halen daha bir araya geldiğimizde taleplerimizi tekrarlıyoruz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Bem-Bir-Sen Giresun olarak tüm üyelerimizi aile olarak görüyoruz. Onların dertleriyle dertleniyor, onların sevinçleriyle mutlu oluyoruz. Yık sonuna kadar hedef koydum. Tüm sendika üyelerimizle bir araya gelmeyi istiyorum.” dedi.

Gündemde olan banka promosyonu hakkında da bilgiler veren Aydın, “Bazı kurumlarımızda böyle bir çalışma var. Bizler de Bem-Bir-Sen olarak masadayız. Taleplerimizi ilgili kişilere iletiyoruz. Her yönüyle arkadaşlarımızın haklarını korumaya çalışıyoruz. Dün olduğu, bugün de yarın da Bem-Bir-Sen ailesi olarak bir arada ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.