Dolar 18,8820
Euro 20,0583
Altın 1.112,55
BİST 5.327,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 14°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Biletler satışa çıktı

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında, 3 Eylül Cumartesi günü saat 21.45’Te oynayacağımız arabam.com Konyaspor karşılaşmasının biletleri satışta

Biletler satışa çıktı
Ağustos 31, 2022 7:59 am
227

arabam.com Konyaspor karşılaşmasının biletlerini www.passo.com.tr adresinden veya Atatürk Meydanı’nda yer alan gişeden satın alabilirsiniz.

Not: Çotanak Spor Kompleksi önünde bulunan Passolig gişemiz maç günleri dışında hizmet vermeyecek olup, taraftarlarımız Passolig işlemlerini maç günleri dışında Atatürk Meydanı’nda bulunan gişemizden işlemlerini yapabilirler.

GİRESUNSPOR’UN ÖNÜNÜN KESİLMESİ KİME NE YARAR SAĞLAYACAĞINI İSE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE GÖRECEĞİZ.

Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren Bitexen Giresunspor, bu sezon da tüm imkansızlıklara rağmen şehrin tanıtımına, turizmine katkı sunmak için mücadele vermeye devam edecek.

Geçtiğimiz sezon tarihi bir başarıyla ligde kalan Çotanaklar, her türlü zorlukların üstesinden gelerek önce transfer yasağını kaldırdı sonra da transferlerini gerçekleştirerek lige giriş yaptı.

Teknik Direktör Hakan Keleş ile yola devam eden Yeşil Beyazlılar, dört hafta sonunda Galatasaray ve Kasımpaşa galibiyetleri alarak hanesine 6 puan ekledi.

GİRESUN KAMUOYUNA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Bitexen Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir’in sahipsizlik açıklaması halen daha hafızalarımızda.

Karademir, geçtiğimiz hafta yaptığı yazılı açıklamada,  “Kanunlara aykırı bir şekilde insanların kendini mahkeme yerine koyan uygulamaları artık sayısını milyonlarla ifade ettiğimiz tüm Giresun’lu ve Giresunspor’luları rahatsız etmektedir, denetleme adı altında  eşi benzeri görülmemiş prosedürlerin kulübümüze karşı uygulandığını Giresun kamuoyu artık çok iyi bilmelidir. Denetleme sürecinin bittiğini zannederken tekrar böyle bir konunun gündeme gelmesinin doğru olmadığı ve bu sürenin çok fazla uzadığının bilinmesini isteriz. Yapılan bu tutum ve davranış kötü niyetten başka bir şey değildir. Tüm bu sürecin takdirini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.