Dolar 18,8939
Euro 20,0569
Altın 1.121,99
BİST 5.212,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 15°C

Bitexen’de kampanya sürüyor!

“GRS Token Transfer Kampanyasına girip Giresunspor’umuza destek olabilirsiniz”

Bitexen’de kampanya sürüyor!
Temmuz 21, 2022 5:26 am
201

Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, Giresunspor taraftarına takımına destek çağrısı yaptı. Çotanaklar’ın Başkanı Hakan Karaahmet, kulübe destek olmak isteyen tüm taraftarları Bitexen Club uygulamasından GRS Token satın almaya davet etti.

Bitexen’in her zaman Giresunspor’un yanında olduğunu belirten Karaahmet, “Bitexen’in başlattığı kampanya ile taraftarlarının transfer için takımlarına katkıda bulunmaları sağlanmaktır. Taraftarın destek olmak için yaptığı her GRS Token katkısına karşılık aynı miktarda GRS Token da bu kampanya kapsamında Bitexen tarafından kulübümüze destek olarak sağlanacaktır. Yani bir taraftardan bir Bitexen den olacak şekilde bu kampanyayı başlattık. Bitexen Club uygulamasında GRS Token Transfer Kampanyasına girip Giresunspor’umuza destek olabilirsiniz. Kulübümüze destek olmak isteyen tüm GRS Token sahiplerinin kampanyaya katılımlarını bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.