Dolar 18,8891
Euro 20,1656
Altın 1.114,75
BİST 5.314,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Biz size güveniyoruz

14.Giresunpor deplasmanda Corendon Alanyaspor’a konuk olacak. Mücadele 14.30’da başlayacak

Biz size güveniyoruz
Ekim 1, 2022 6:01 am
155

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor, Pazar günü deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 14.30’da başlayacak mücadele Kırbıyık Holding Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Son üç maçtır galibiyete hasret kalan Çotanaklar, bu maçla birlikte yeni bir sayfa açmayı planlıyor. Yaklaşık üç haftadır yoğun bir çalışma temposu içerisine giren Yeşil Beyazlılar’da zorlu maç öncesi eksik bulunmuyor.

Giresunspor bu maç için bugün şehirden ayrılacak ve kampa girecek. Ekibimizde tek hedef alacağı galibiyetle yeni bir galibiyet serisi yakalamak.

KELEŞ; “TEK AMACIMIZ KAZANMAK”

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında 2 Ekim Pazar günü deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, maçın zor olacağını belirterek, iyi bir sonuçla Alanya’dan dönmek istediklerini belirtti.

Keleş, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Kayseri’de yaklaşık 10 gün süren kampın ardından çalışmalara Giresun’da devam ettiklerini ve çalışmaların sonuna geldiklerini kaydetti.

Kayseri kampının verimli geçtiğini aktaran Keleş, “Aramıza sonradan katılan arkadaşlarımızın da uyum süreci açısından faydalı oldu. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Alanyaspor maçı var. Bu maç her iki taraf içinde önem arz ediyor. Bizim bir oyun modelimiz var. Alanyaspor maçı zor olacak. Tüm önlemlerimizi alarak iyi bir sonuçla oradan dönmek istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.