Dolar 18,8851
Euro 19,9956
Altın 1.101,05
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 12°C

Boncukçu Mahallesi doğal gaza kavuşuyor

Espiye Boncukçu Mahallesi beklediği doğal gaza kavuşuyor.

Boncukçu Mahallesi doğal gaza kavuşuyor
Kasım 11, 2022 8:37 am
181

Aksa Doğalgaz Giresun İl Müdürlüğü ve Espiye Belediyesi tarafından Boncukcu Mahallesinde bin 500 hane ve yaklaşık 6 bin kişiyi doğal gaza kavuşturmak üzere kazı ve hat döşeme çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Mustafa Karadere, kış gelmeden bu sorunun çözüleceğini ve mahallenin doğal gaza kavuşacağını kaydetti. Başkan Karadere, temel bir ihtiyaç olan doğal gazın Espiye’nin tamamına ulaştırmak için önce tespitler yaptıklarını belirtti. Karadere, “doğalgaz tüm yurttaşlarımızın hakkı ve artık temel bir ihtiyaç” dedi. Karadere, şuanda ilçede yaklaşık 2 bin 500 hanenin doğalgaz kullandığını kaydetti.

Başkan Karadere, “Karadeniz’in incisi olan Espiye’mizde yaşayan tüm yurttaşlarımızın hakkı ve artık temel bir ihtiyacı haline gelmiş olan doğalgazı 1 yıl aradan sonra Boncukcu Mahallemizin tamamına ulaştırmak için ilk adımı birlikte atıyoruz. Bu noktaya gelmek için. Aksa ve belediyemizle birlikte koordineli bir şekilde çalıştık ve bu güzel aşamaya hep birlikte geldik. Bu gurur ve mutluluk hepimize ait. Doğal gaz gibi çağdaş bir ürünü, hızlı, güvenli ve kesintisiz bir şekilde bütün hanelerimize ulaştırmayı Belediyemiz olarak görev kabul ediyoruz” dedi. 1 yıldır beklediği doğalgaz müjdesini alan mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Mustafa Karadere’ye ve Aksa doğalgaz yetkililerine teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.