Dolar 18,8869
Euro 20,0031
Altın 1.103,86
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Bu takım çok can yakar!

Giresunspor’un eski oyuncusu ve Gazeteci Harun Bayraktar, sezon başında oynanan Galatasaray maçı sonrası yazdığı yazının halen daha arkasında olduğunu ifade etti

Bu takım çok can yakar!
Kasım 18, 2022 8:07 am
131

Giresunspor’un eski oyuncusu ve Gazeteci Harun Bayraktar, Bitexen Giresunspor’a sonuna kadar güvendiğini kaydetti.

Bayraktar yazısında şu ifadeleri kullandı: “Giresunspor’u şimdiden eleştirmeyelim demiştim ve ligin daha başlangıcında bulunduğumuzu ve bu köprünün altından daha çok sular akar gerçeğini Giresunspor’un geçen yıl kadar olmasa bile bu yılda iyi takım olduğunu belirtmiştim…”

YAZI TARİHİ AĞUSTOS 2022

Bayraktar, Ağustos 2022’de, “Dediğimiz gibi de olmuyor değil dünkü favori Galatasaray maçında rakibi ile dişe diş başa baş mücadele eden çotanaklar deplasmanda aldıkları altın değerindeki 3 puan ile Giresun’a dönüyorlar… Maça bir baktığımızda kalede Onurcan geçen hafta yapmış olduğu hataları tekrarlamadı, bunda hiçbir sistemi olmayan Galatasaray ve onun beceriksiz forvetinin şut yüzdesinin az olması ve Giresunspor kalesine gelen atakların cılız olmasını sayabiliriz. Galatasaray’da Seferovic diye takıma büyük umutlarla alınan santrafor değil şut atmak birebir pozisyonlarda havadan yerden maçın yıldızlarından Alexis tarafından nötr hale getirildi.

Bir yan topta vurduğu kafa şutu Onurcan vasıtasıyla kurtarıldı, Kerem Aktürkoğlu’nun da vurduğu top Onurcan tarafından bertaraf edildi. Kalecimiz böylece kendi özgüvenine kavuşmuş oldu. Kısacası Onurcan birkaç küçük hatası dışında olumlu maç çıkardı. Hayrullah, sergen, Alexis ve Alper defans hattı hatasız oynadı. Orta sahanın yıldızı Mücadele azmi ile Traore idi diğer futbolcularımızla ona ayak uydurmaya çalıştılar. “Borja Saınz” bence en iyi transferlerimizden biri, Abdülkerimin geri pasını hissedip yakalaması ve gole çevirmesi akıl dolu bir hareketti. Sergio JR geçen maçtaki kadar formda değildi. Kısacası Giresunspor favori Galatasaray karşında deplasmanda 45.000 seyircinin izlediği maçta 0-1 galip gelerek, “Futbolda oynanmadan maç kazanılmaz” teorisini bir kez daha doğruladı. Tebrikler Çotanaklar bu umutsuzluk dolu günlerimizde Bizlere yani Giresunsporlu çotanaklara ilaç oldunuz… Sağlıkla kalın… Esen kalın.” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.