Dolar 18,8847
Euro 19,9403
Altın 1.099,75
BİST 5.115,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C

Bulancak Millet Bahçesine kavuşuyor

Bulancak Sarayburnu Camisinin doğusunda, 37 bin metre kare alan üzerinde inşa edilen Bulancak Millet Bahçesi tamamlanarak Bulancaklılarla buluşacağı günü bekliyor.

Bulancak Millet Bahçesine kavuşuyor
Aralık 8, 2022 8:35 am
130

Belediyemiz ve Çevre Şehircilik Bakanlığı iş birliğinde yapılan ve önümüzdeki günlerde kesin kabul teslim işlemleri yapılacak Bulancak Millet Bahçesi, Belediyemize devir edilerek hizmete açılacak.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bilindiği gibi yine bölgemizin en önemli eserlerinden Sarayburnu Camii yanında inşa edilen Bulancak Millet Bahçesi Karadeniz’de ve ilimizde inşa edilen en büyük Millet Bahçelerinden biridir. Altında 200 araçlık bir yeraltı otoparkına sahiptir. Yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun ve spor alanları, seyir terasları, içinde kütüphanesi, kafe ve restoranları, yönetim bölümleri olan sosyal tesisleriyle çok amaçlı kullanıma uygun örnek bir Millet Bahçesidir. Buradaki sosyal tesisler Belediyemiz tarafından işletilecek olup hem Bulancaklılara hem de Karadeniz sahil yolu kenarındaki konumu nedeniyle yoldan geçen misafirlerimize en iyi hizmet sunulacaktır. En kısa sürede hizmete açmayı planladığımız Bulancak Millet Bahçesi hem Bulancak’a hem de bölge insanına hizmet edecek eşsiz güzellikte bir proje olmuştur. Hayırlı olsun” diye konuştu.

VATANDAŞLARDA ÇOK BEĞENDİ

Millet Bahçesindeki yapım işlerinin bitmesinin ardından Vatandaşlarında büyük ilgisini ve beğenisini kazanan Bulancak Millet Bahçesi fotoğrafları sosyal medyada yoğun olarak paylaşılmaya başlanırken, “Gündüz ayrı gece ayrı güzel. Bulancak çok güzel bir sosyal alana kavuştu. Yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.