Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Buruk: Giresunspor iyi bir takım

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Galatasaray’ı ve Fenerbahçe’yi deplasmanda yenerek ne kadar sürpriz bir takım olduğunu gösteren Giresunspor iyi bir takım” dedi.

Buruk: Giresunspor iyi bir takım
Ocak 29, 2023 3:55 am | Son Güncellenme: Ocak 30, 2023 9:24 am
72

Buruk maç sonu açıklamasında şunlara yer verdi; “Bugün zorlu bir deplasmandaydık. Saha şartları aslında muhteşem değildi. Saha biraz kuruydu. Rakibimiz sulanmasını istemedi. O anlamda iki takım içinde bazen topun gidiş kolaylığı ortadan kalktı. Onun dışında baktığımızda ligin iyi takımlarından biri. İlk yarıda da hem Galatasaray’ı ve Fenerbahçe’yi deplasmanda yenerek ne kadar sürpriz bir takım olduğunu gösteren Giresunspor’u bugün de maçın belirli bölümlerinde net bir şekilde gördük. 4-0’lık galibiyet bizim için çok önemli. Çok net bir skor ama bunun yanında Giresunspor’un oyununun da hakkını vermek gerekiyor. Ön tarafı çok güçlü bir Giresunspor sahada vardı bugün.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.