Dolar 18,8934
Euro 20,0781
Altın 1.125,64
BİST 5.212,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 15°C

Canikli’ye İyi Parti’den çağrı

İYİ Parti Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli’yi TOKİ’den devlete iyilik olsun diye satın aldığı konutları ihtiyaç sahibi ailelere hediye etmeye çağırdı.

Canikli’ye İyi Parti’den çağrı
Temmuz 19, 2022 3:25 am
240

Eroğlu, Canikli’nin hakkındaki iddialarla ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamaları, “dağ fare doğurmuştur” ifadeleriyle değerlendirdi.

“Giresun ile ilgili şaibelere ortadan kaldırılmalı”

Canikli’nin açıklamalarını talihsiz bulduğunu belirten Eroğlu, “TOKİ’den iki adet konut aldığı da zaten sosyal medya vasıtasıyla sabit olmuştur. Fakirler için yapılan TOKİ güya satılamadığından devlete iyilik olsun diye satın aldığını bizzat tarafıma cevaplandırmıştır. Ben de buradan davet ediyorum, satın aldığı konutu fakirlere hediye etsin ve bütün bu şaibelere bir açıklama getirip cevap versin. Giresun ili ile ilgili şaibeler de ortadan kalksın” dedi.

CANİKLİ HAKKINDAKİ İDDİALARA SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hakkındaki iddialarla ilgili yaptığı açıklamalara, sosyal medya hesapları üzerinde cevap verdi. Canikli açıklamasında, “Geçtiğimiz günlerde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahsıma yönelik dile getirdiği iftira ve yalanlarına twitter hesabımdan ayrıntılı cevap vermiştim. Dava açma hakkımı da ayrıca kullanacağım” dedi. Böyle bir konuda açıklama yapmak durumunda kaldığı için üzgün olduğumu ifade eden Canikli, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun şahsımı kastederek, TMSF şirketlerinin pazarlandığını ima etmesi de kocaman bir yalandır” ifadelerini kullandı.

Giresun’da İl Özel İdare, FİSKOBİRLİK ve Giresun Belediyesi’nin arsa satarak ayakta durmaya çalıştığını da açıklayan İYİ Parti İl Başkanı Eroğlu şunları söyledi;

“Yine iktidarın yandaşı Belediyemiz de talihsiz bir şekilde Osman ağa heykeli yıkımıyla göreve başlamış ve aynı şekilde talihsizliklerle devam etmiştir” diyen Eroğlu şunları kaydetti;

“Önce personeli işten çıkarmaları yandaşları işe almalar peşinden de uzman itfaiyeciler ve uzman dalgıçları görevden uzaklaştırıp liyakatli olmayanları göreve getirdiği kamuoyunda etkin biçimde konuşulmaktadır. Yandaşlara kömür ihalesi vermeler ve de belediyeye ait olmayan binayı 13 trilyon harcayarak tamir edip milletin parasını boş yere harcamaları yanlıştır. Yine tarafımızdan ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından dile getirildiği halde dolmuşların havuz sisteminde ısrar ettiği duyulmaktadır. Bunlar yanlış işlerdir kamuoyunun sesine kulak vermek lazımdır ekonomik ve işlerlik olarak yapılması mümkün değildir en azından zaman olarak mümkün değildir doğru da değildir. Ayrıca satılan onca arsalar Taşbaşı parkı ve Çaldağ maden suları satılması hiç doğru olmamıştır. Bunlar yetmemiş gibi şimdi kesin hesap bilinmemekle beraber 800 milyon TL kredi alınması bunun karşılığında da hiçbir hizmetin yapılamamış olması en basit tabiriyle beceriksizliktir. Giresun’da kronik sorunlu üç kurum belediye Özel idare ve FİSKOBİRLİK arsa satarak ayakta durmaktadır bir an evvel behemehâl ehil ellere verilerek ıslah edilmesi şarttır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.