Dolar 18,8845
Euro 20,1179
Altın 1.113,81
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 15°C

CHP: Giresun’da Kılıçdaroğlu izdihamı yaşandı

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen grup toplantısına katılım sağalan Giresunlulara ve Giresun’a gelen milletvekillerine teşekkür etti.

CHP: Giresun’da Kılıçdaroğlu izdihamı yaşandı
Eylül 9, 2022 6:51 am
186

İl Başkanı Uzunalioğlu yaptığı açıklamada; “Toplantı öncesinde ilimize gelerek çeşitli ziyaretlerle ilimizin sorunlarını dinleyen milletvekillerimize; kahvaltılı toplantımıza yoğun katılım sağlayan başta muhtarlarımız olmak üzere tüm STK, oda ve dernek temsilcilerimize; şehrimize değer katan iş insanlarımıza; fındık harmanında bizlere dertlerini anlatan üreticilerimize; balıkçı barınağında bizleri ağırlayan balıkçı kardeşlerimize; sıcak yuvalarının kapılarını bizlere açan ailelerimize; Genel Başkanımızın grup toplantısına ve Gazi Caddesi’nde ki ziyaretlerine yoğun ilgi gösteren tüm hemşerilerimize, esnaflarımıza, il ve ilçe örgütlerimize teşekkür ediyorum. Katıldığı her etkinlikte izdiham ile karşılaşan Genel Başkanımız, Giresun’dan çok mutlu bir şekilde ayrıldı ve benden Giresun halkına şükranlarını ve teşekkürlerini iletmemi özellikle rica etti. Biz de bu güzel ağırlama için tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Genel başkanımızın son ziyaretinde de bir kez daha hissedilmiştir ki tabanda müthiş bir hareket ve kıpırdanma var. Şüphesiz ki; geliyor gelmekte olan” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.