Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 14°C
Sal 10°C
Çar 9°C

CHP’li Esen’den cevap AKP’ye cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkan Yardımcısı Burak Esen, “Rant peşinde koşmak bizim değil sizin siyasi zihniyetinizdir” dedi.

CHP’li Esen’den cevap AKP’ye cevap
Şubat 23, 2023 7:18 am
46

Esen, yaptığı yazılı açıklamada, “Depremin üstünden 15 gün geçti. Konteynır kentler, çadır kentler, seyyar tuvaletler henüz kurulamamışken insanlar günlerce göçük altında çaresizce beklerken organize olamamış, yetişememişken yıkımın söylenenin aksine 2001 sonrası yapılarda da olduğu anlaşılmışken “İstanbul depremini bekliyorduk” diyen İçişleri Bakanı olan partinin yöneticisi siyasi rant peşinde olduğumuzu iddia etmiş rant peşinde koşmak bizim değil sizin siyasi zihniyetinizdir. Siyasi iktidar temsilcileri olarak rantın peşindesiniz. Sizin siyasi anlayışınız ihanet, yalan ve menfaat üzerine kurulu. Asrın felaketi bu tek adam rejimini halkımızla birlikte değiştireceğiz. Deprem gecesinden beri canla başla dayanışma içinde olan halkımızla beraber, bu ülkeyi yeniden bilimle, düşünceyle, teknikle, liyakatle kuracağız. Bazen bizler de düşünüyoruz 20 senedir iktidarda biz mi vardık da bunca yapılan yanlış ortadayken; hatalar canlarımızı mâl olurken hesap vermek yerine muhalefete laf atmaya hakaret etmeyi kendinize görev ediniyorsunuz. Şunu unutmayın ki bu yaraları hep beraber saracağız, kenetlenip bir yumruk olacağız sonra asıl konuşması gerekenler konuşacak hepimiz dinleyeceğiz ve kimsede o zaman itiraz edemeyecek.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.