Dolar 18,8843
Euro 20,1597
Altın 1.117,40
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Cinayet kurbanları son yolculuğuna uğurlandı

Kurugeriş köyü Köprübaşı Mahallesinden Hasan Çubukcu’nun kızı Dilek Çamur ve gelini Damla Çubukçu son yolculuğuna ağıtlarla uğurlandı.

Cinayet kurbanları son yolculuğuna uğurlandı
Eylül 27, 2022 1:25 am
238

Nuri Çamur, tarafından vurularak öldürülen   4 çocuk annesi Dilek Çamur ve  2 çocuk annesi Damla Çubukçu için evlerinin kapılarında helallik alındı. Çamur ve Çubukçu’nun cenazeleri Kurugeriş köyü camii de öğle namazı sonrası Esentepe Mahallesi Cami görevlisi  Mehmet Şahan’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çamur ve Çubukçu’nun Cenaze Namazına ilçe kaymakamı Taner Tengir, belediye başkanı Mustafa Karadere, Emniyet müdürü Özer Barış Tosun, Jandarma Komutan Üsteğmen Barış Doğan, ailesi, sevenleri ile vatandaşlar katıldı.

Espiye belediyesi tarafından masrafları karşılanan ve cinayette hayatını kaybeden Ayşe Kılıç ise İstanbul da toprağa verildi.

Cenaze törenine katılan Kaymakam Taner Tengir, belediye başkanı Mustafa Karadere kızı ve gelini vefat eden Baba Hasan Çubukcu’ya baş sağlığı dilediler.

(FİKRET BIYIK)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.