Dolar 18,8994
Euro 20,0703
Altın 1.122,07
BİST 5.202,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Cumhurbaşkanı’na Giresunspor brifingi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu – Giresun Havalimanı’nda Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet ile bir araya geldi. Giresunspor’un çektiği sıkıntılar konuşuldu, büyük zirveye AK Partili Milletvekilleri Sabri Öztürk ile Cemal Öztürk de şahitlik etti.

Cumhurbaşkanı’na Giresunspor brifingi!
Ağustos 1, 2022 6:04 am
213

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Başkan Karaahmet, toplu açılış töreni ve fındık fiyatı için Ordu’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dönüş yolu öncesi görüşme fırsatı buldu.

Ordu – Giresun Havalimanı’nda AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ve AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekleyen Başkan Karaahmet, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Giresunspor’un genel durumunu ve yaşanan sıkıntıları tek tek anlattı.

Yaklaşık 10 dakika boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Başkan Karaahmet, sorunların çözümü noktasında destek istedi.

Görüşmede, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ve AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk de hazır bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.