Dolar 18,8890
Euro 20,0256
Altın 1.115,62
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Daha yeşil bir Giresun için

Giresun Belediyesi, park ve orta refüjlerde ot biçme çalışmalarını sürdürüyor.

Daha yeşil bir Giresun için
Ağustos 24, 2022 7:27 am
231

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha yeşil bir Giresun için yeşil alanlarda ve parklarda çim biçme, yabani ot temizliğinin yanı sıra bulvar ve caddelerde gerçekleştirilen yabani ot temizliğiyle, çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesini sağlıyor.

Park alanlarının çevresinde iyileştirme ve yeşillendirme çalışmaları yapılırken, refüjlerde gelişi güzel büyüyen otlara yönelik de çalışmalar sürüyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Daha yeşil ve daha güzel bir Giresun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Giresun’umuz yeşiliyle, adasıyla, kalesiyle, deniziyle öne çıkan bir şehir. Yaptığımız çalışmalarla bu şehri daha da güzelleştiriyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.