Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 14°C
Sal 10°C
Çar 9°C

Depremzedelere ücretsiz saç bakım hizmeti

Depremden etkilenen vatandaşlarımızın her zaman yanındayız

Depremzedelere ücretsiz saç bakım hizmeti
Şubat 24, 2023 7:54 am
16

Giresun’daki kuaför ve berberler, depremden bölgelerinden şehrimize gelen vatandaşlarımıza Giresun Belediyesi’nin öncülüğünde ücretsiz tıraş ve saç bakım hizmeti verdi.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Giresun Belediyesi ilk günden bu yana her konuda afetten etkilenen vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bölge halkına manevi destekte veren Giresun Belediyesi ekipleri, depremzedelerin hijyen ihtiyaçları doğrultusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Giresun Belediyesi ile Giresun Berber ve Kuaförler Odası iş birliğiyle, Belediye Ek Hizmet Binasında kurulan stantlarda vatandaşların saç bakımları gerçekleştirdi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, her konuda depremden etkilenen vatandaşların yanında olduklarını kaydetti.

Başkan Şenlikoğlu, “Millet olarak çok büyük bir felaket yaşadık. Yaraların sarılması için hem deprem bölgesinde hem de şehrimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Giresun Berber ve Kuaförler Odası’na bağlı arkadaşlarımıza da hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Böylesi çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.