Dolar 18,8838
Euro 20,0373
Altın 1.098,11
BİST 5.249,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Dereli yeni Jandarma Komutanlığı binasına kavuşuyor

Dereli ilçesinde 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketi sonrası başlanılan kamu binalarının inşası devam ediyor.

Dereli yeni Jandarma Komutanlığı binasına kavuşuyor
Kasım 4, 2022 6:49 am
143

Vali Enver Ünlü, Dereli ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası ve lojman inşaatında incelemelerde bulundu.

İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası ve lojman inşaatında incelemelerde bulunan Vali Ünlü’ye, yetkililer tarafından; hizmet binası ile birlikte 12 adet lojman, doldur- boşalt istasyonu, giriş takı, nöbetçi kulübesi ve 2 adet garaj binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacağı, çalışmaların da en kısa sürede tamamlanarak teslim edileceği bilgisi verildi. Vali Ünlü, “İlçe Jandarma Komutanlığımızın yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunduk. Bu modern proje; içinde yer alan helikopter pisti, misafirhane, lojman, toplantı salonu, garaj ve sosyal alanlarıyla Jandarma’mızın gücüne güç katacak” dedi.

İncelemelere Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ile İl Jandarma Komutanı J. Albay Özgür Özer de katıldı. Toplam 4 Bin 217 metrekare alana konuşlandırılan inşaatın bodrum, zemin ve 1.katında bin 740 metrekare alan İlçe Jandarma Karakol Binası olarak hizmet verecek. Bodrum, zemin ve 2.katında 2 bin 216 alanda net 96-105 metrekarelik 3+1 şeklinde 12 adet lojman yer alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.