Dolar 18,8845
Euro 20,1558
Altın 1.114,07
BİST 5.289,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

DOKA, kadın ve genç girişimcilerin destekçisi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, kadın ve genç girişimcileri desteklediklerini bildirdi.

DOKA, kadın ve genç girişimcilerin destekçisi
Ekim 5, 2022 6:11 am
175

Yeniçeri, Gümüşhane’de çeşitli temaslarda bulunarak Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının (DOKAP) yürüttüğü projeleri yerinde inceledi.

Genel Müdür Yeniçeri, kadın ve genç girişimcileri ön planda tuttuklarını ifade etti. Yeniçeri, güçlü kadın girişimcilerin artması ve bu tür projelerin hem şehir ekonomisine hem de aile ekonomilerine katkı vermesi için desteklerini sürdürdüklerini dile getirdi.

“KENDİ AİLE EKONOMİLERİNE KATKI VERİR HALDE DEVAMINI İSTİYORUZ”

Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü olarak kadın girişimcilere ve kadın istihdamına öncelik verdiklerinin altını çizen Yeniçeri, “Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, yolları açık olsun, işleri bereketli olsun. Bizim açımızdan da güzel bir örnek. Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü olarak 26 kalkınma ajansımız ve 4 bölge kalkınma idaremizle, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde bölgelerimizin imkan ve kabiliyetlerini, fırsatlarını, potansiyellerini üretimle, istihdam ve katma değerle buluşturmaya gayret ediyoruz. Bölgeselden ulusala memleketimize fayda, üretim, istihdam, katma değer sağlamaya gayret ediyoruz. İllerdeki yatırım destek ofislerimiz bölgelerdeki kalkınma ajanslarımız vasıtası ile kooperatiflere, firmalara, kamu kurum ve kuruluşlarına, özel sektöre ve sivil topluma her düzeyde destek vermeye ve aşağıdan yukarıya, yerelden ulusala, ulusaldan küresele mottosu gereğince çabalarımız, katkılarımızı devam ettireceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.