Dolar 18,8767
Euro 19,9816
Altın 1.109,14
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Eğitim Bir-Sen Şubesinin 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir-Sen Giresun Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Eğitim Bir-Sen Şubesinin 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı
Ekim 17, 2022 6:29 am
158

Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen genel kurula, AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, Eğitim Bir-Sen Trabzon Şube Başkanı Harun Şeker, Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakır, Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen üyeleri ile davetliler katıldı. Genel kurulda konuşan Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Muhammet Sarı, Eğitim Bir-Sen’in Türkiye genelinde 400 bini aşkın, Giresun’da ise 3 bin 52 üyeyle eğitim iş kolunda birlik, beraberlik ve kardeşliğin teminatı olduklarını ifade etti. Eğitim Bir-Sen’in adalet, hakikat ve erdem arayışı olan bir dava teşkilatı olduğunu ifade eden Sarı, “herkesi önemseyen ve kıymetli gören bir teşkilatız” dedi.

Eğitim Bir-Sen olarak güçlerini üyelerinden aldıklarını söyleyen Sarı, “Bizimle aynı pencereden bakan her kuruluşla kucaklaşmak, beraber yol almak ve ortak işler yapmak durumdayız. Kimseyi kıracak veya birilerinin bize kırılmasına sebep olacak bir tavır içerisinde asla olamayız. Her çalışmayı ekiple yapmak, her başarıyı ekiple paylaşmak temel amacımız olacaktır. Gücünü üyesinde alan, kişilere dayalı olmayan güçlü bir birliktelik ve donanımlı bir ekiple kurumsallaşmış bir örgüt olacağız inşallah. Farklılıklarımızı bir birimize tolere edip hoş göreceğiz. Uzlaşı içerisinde güçlerimizi sendikal içerisinde bütünleştirerek, güçlü ülkeyi, güçlü sendikayı, güçlü milleti ve güçlü demokratik Türkiye’yi hep beraber inşa etmiş olacağız inşallah. Bunun için hedef 2023” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ve Milletvekili Kadir Aydın ise Eğitim Bir-Sen Giresun Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu’nun hayırlı olmasını dileyerek, Şube Başkanı Muhammet Sarı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Muhammet Sarı’nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Ali Yılmaz, İhsan Erdoğan Şimşek, Zeki Soylu, Muhammet Aykıt, Fazlı Yıldız ve Ömer Hakyemez.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.