Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 13°C
Çar 10°C
Per 10°C

Emür: Engellilerin sorunlarını benimsemeliyiz

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Emür: Engellilerin sorunlarını benimsemeliyiz
Ocak 11, 2023 7:16 am
96

Başkan Emür mesajında; “ Her yıl Ocak Ayının ikinci haftası ( 7-14 Ocak ) Beyaz Baston – Görme Engelliler Haftası olarak anılmaktadır. Bizler gerek bireysel gerekse kurumsal olarak sadece bu hafta değil, her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya özen göstermeliyiz.

Tüm vatandaşlarımız gibi görme engelli vatandaşlarımızın da yaşamlarını kolaylaştırmak, onlara sahip çıkarak sorunlarına ortak olmak insani bir görevdir. Hepimiz engelli adayı olduğumuzu düşünerek yaşamalı ve engelli vatandaşlarımızın sorunlarını benimsemeliyiz. Bizim her vatandaşımız eşittir. Keşap Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımızın eşit şartlarda yaşayabileceği ortamları sağlamanın çalışmalarını hayata geçirmek için çaba sarf ediyoruz. Belediye olarak her zaman bu bilinçle hareket ediyor, engelli vatandaşlarımızın her türlü faaliyetini desteklemeye çalışıyoruz. Beyaz baston, görme engelliler için hem bağımsızlık aracı, hem de istenmesi halinde engelleri aşmanın ne kadar kolay olduğunu göstermeyi amaçlayan bir semboldür.

Bu nedenle hayata tutunma konusunda sabrın en güzel örneğini gösteren kardeşlerimize  yardımcı olmak, sorunlarına çözüm üretmek, yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçirmek, toplumla kaynaşmalarını sağlamak hepimizin görevidir. Bu önemli gün ve haftada tüm görme engelli vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu engelsiz bir gelecek diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.