Dolar 18,8861
Euro 20,1673
Altın 1.115,99
BİST 5.320,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Erasmun projeleri öğrenci ve öğretmenleri buluşturuyor

Erasmus+ Projesinin Avrupalı ortakları Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’nu ziyaret etti. Erasmus+ Projesi kapsamında, Aksu Şehit Hakan Gemici İmamhatip Ortaokulu tarafından yürütülmekte olan projenin çalışmaları için ilimize gelen 18 öğrenci ve 11 öğretmenden oluşan proje katılımcıları, Tosunoğlu’nun konuğu oldu.

Erasmun projeleri öğrenci ve öğretmenleri buluşturuyor
Ekim 1, 2022 6:07 am
182

Bu kapsamda gerçekleştirilen ziyarette katılımcılar proje faaliyetleri ile ilgili Müdür Tosunoğlu’na bilgilendirmelerde bulundular. Aksu Şehit Hakan Gemici İHO Müdürü Cihat Çengel projenin Türkiye ayağında ortaklarla iş birliği içerisinde çalışmaların yürütüldüğünü söyledi. Proje koordinatörü İngilizce Öğretmeni Elmas Kır, 26-30 Eylül tarihleri arasında 5 gün devam edecek Türkiye hareketliliği kapsamında okulda öğrencilerin ve tüm katılımcıların katılımıyla proje etkinliklerinin gerçekleştirileceğini, güvenli internet ve sosyal medya kullanımı ile ilgili sunumların yapılacağını ayrıca etkinlikler içerisinde çeşitli yarışma ve eğlenceli aktivitelerin de dâhil olacağını belirtti. Proje kapsamında eğitici etkinliklerin yanı sıra kültürel ve sanatsal faaliyetlerin de yer alacağı ve ilimizin kültürel ve önemli yerlerinin tanıtımın gerçekleştirileceği ifade edildi.

Müdür Tosunoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Tosunoğlu, Erasmus+ projelerine müdürlük olarak çok önem verdiklerini belirtti. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Okul Eğitimi ve Yetişkin Eğitimi alanında yürütmekte olduğu iki adet akreditasyon projesine ek olarak birçok okulunda Erasmus+ projelerine dahil olmasından dolayı mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi. Erasmus+ projelerinin eğitim, öğretim ve kültürel gelişim için önemine vurgu yapan Tosunoğlu tüm proje katılımcılarına teşekkür ederken projenin hazırlanmasında ve yürütülmesinde emeği geçen öğretmen ve idarecileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.