Dolar 18,8825
Euro 20,0490
Altın 1.112,21
BİST 5.312,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 14°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Eroğlu: Zafer Bayramı kutlu olsun

İYİ Parti İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu 30 Ağustos Zafer bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı.

Eroğlu: Zafer Bayramı kutlu olsun
Ağustos 30, 2022 4:09 am
187

Eroğlu mesajında şunlara yer verdi; “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Bizlere bu zaferi kazandıran kurtuluş savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kahraman ordumuzun tüm askerlerini rahmetle yad ediyorum. 1529 tarihinde Viyana kuşatması ile başlayan gerileme, 10 Eylül 1921 yılında Atatürk’ün kurtuluş savaşındaki karşı saldırısı ile alınan duatepe ile Türk’ün ilerlemesi Atatürk ile yeniden başlamıştır.

30 Ağustos Savaşı Türk tarihinin en önemli bir dönüm noktasını teşkil eder. Milli Tarihimiz çok büyük ve çok parlak zaferlerle doludur. Fakat Türk Milleti’nin burada kazandığı zafer kadar yalnız bizim değil, Cihan Tarihinde de yeni cereyanlar veren kesin sonuçlu bir zafer hatırlamıyorum. Hiç şüphe etmemelidir ki; yeni Türk Devleti’nin, genç Türk Cumhuriyeti’nin temeli bu zaferle atılmıştır.

Büyük önder Atatürk, mazlum milletlerin gönlünde muazzam bir taht kurmuş, onlar için bir kurtuluş ümidi ve meşalesi olmuştur.

Türk milletinin Zafer Bayramı’nı kutluyor şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de hürmetle anıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.