Dolar 18,9009
Euro 20,0504
Altın 1.121,16
BİST 5.107,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Fındık baş tacımızdır

Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu ve Giresun Ziraat Odası Başkanı Karan, “Fındık ve fındık üreticilerimiz bizim baş tacımıdır” dedi. Ziraat Odası Başkanı Karan, Başkan Şenlikoğlu’na fındık hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

Fındık baş tacımızdır
Temmuz 27, 2022 3:34 am | Son Güncellenme: Temmuz 27, 2022 3:35 am
191

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, fındık ve fındık üreticilerinin her platformda sesi olan Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan’ı ziyaret ederek, istişarede bulundu. Başkan Şenlikoğlu beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden ve Belediye Meclis Üyesi Mete Bahadır Yılmaz ile Giresun Ziraat Odasını ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Karan, Belediye Başkanı Şenlikoğlu’nun göreve gelir gelmez ilk işleri arasında ‘Fındığın Başkenti Giresun’ figürünü şehrin girişine yerleştirdiğini hatırlatarak, başta Giresun kalite tombul fındık olmak üzere Türk fındığı ve üreticisine sahip çıkan herkesin yanında olduklarını ifade etti. Başkan Şenlikoğlu ise Ziraat Odası Başkanı Karan’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, yeni sezonda fındık üreticilerine bereketli ve bol kazançlı bir hasat diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.