Dolar 18,8743
Euro 20,1457
Altın 1.114,16
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 15°C

Geri kalmışlığı Şenlikoğlu kapatıyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’a yeni yatırımlar için Ankara temaslarına devam ediyor.

Geri kalmışlığı Şenlikoğlu kapatıyor
Eylül 14, 2022 6:59 am
190

Bu kapsamda, Başkan Şenlikoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede samimi bir diyalog yaşandı. Ziyarette, Açık Spor Kompleksi Rekreasyonu Alanı Düzenlemesi (Doğu Park-Galericiler Sitesi) projesinde yer alan tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahasına Spor Toto Teşkilatının vereceği destek ile semt sahaların devamı konuları görüşüldü.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür eden Başkan Şenlikoğlu: “Sayın bakanımız her zaman bizlerin yanında ve çalışmalarımızda desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor. Yine gerekli destekleri aldık. Yapılan hizmetlerin her zaman arkasındalar. Şehrimiz için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Makamlar geçicidir. Önemli olan bulunduğunuz mevkide kalıcı eserler bırakmaktır. Bizler de bunun için çalışıyoruz ve bir ayağımız sürekli Ankara’da” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.