Dolar 18,8815
Euro 20,1368
Altın 1.114,13
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 15°C

Giresun Belediyesi üniversite öğrencilerini karşılıyor

Giresun Belediyesi, Giresun Üniversitesini kazanarak şehrimize gelen öğrencilerin buradaki ilk günlerinde hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla otogar, havaalanı ve üniversite yerleşkelerine karşılama ve danışma stantları kurdu.

Giresun Belediyesi üniversite öğrencilerini karşılıyor
Eylül 13, 2022 3:29 am
196

Stantlarda öğrencilere yapılan şehir, üniversite ve yurtlar ile ilgili bilgi paylaşımının yanı sıra ücretsiz ulaşım imkânı sunuluyor.

Gün boyu hizmet veren stantlarda personeller, şehrimize yeni gelen öğrencilere Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun hoş geldiniz mesajını da iletiyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediyesi’nin her zaman öğrencilerin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini kaydederek: “Geleceğimize yön verecek ve ülkemizi ilmiyle, bilimiyle ileriye taşıyacak gençlerimiz bizim için ayrı bir öneme sahiptir. Öğrencilerimizin eğitimleri boyunca yanlarında olduğunu göstermek için onları ilk günden en güzel şekilde karşılıyoruz. Bu vesileyle üniversite hayatına başlayacak tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

ŞEHİR KAMPÜS REHBERİ HAZIRLANDI

Diğer yandan, Giresun Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik olarak dijital ortamda şehir kampüs rehberi hazırlandı.

Öğrenciler belediye sosyal medya hesapları üzerinden rehbere ulaşarak ilk günlerinde yaşayabilecekleri zorlukları atlatabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.