Dolar 18,8791
Euro 20,0254
Altın 1.116,48
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Giresun fındığını dünyaya tanıtacağız

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, “En kalite fındık Giresun’da bulunmakta. Fındığın dünyada ki, başkenti ise Giresun’dur. Dünyanın en değerli fındığı olan Giresun fındığının ismini dünyaya duyurmak istiyoruz” dedi.

Giresun fındığını dünyaya tanıtacağız
Ağustos 12, 2022 6:13 am
212

Başka Çetin düzenlediği basın toplantısında, bu yıl 3. Düzenlenecek olan ‘Fındık Festivali’ne tüm Giresunluları davet etti. Başkan Çetin, 16 Ağustos Salı akşamı ulusal ve yerel sanatçıların sahne alacağı konser programıyla gerçekleştirecek olan festivalle Giresun kalite fındığının ismini dünyaya duyurmayı amaçladıklarını söyledi.

“DOLU DOLU BİR FESTİVAL HAZIRLADIK”

Duroğlu ve Giresun halkına dolu dolu bir festival programı hazırladıklarını belirten Başkan Çetin, “festivalde başta Murat Kekilli olmak üzere mali sanatçılarımız konser verecekler. Halkoyunları ve havai fişek gösterimiz olacaktır.  Amacımız hem bir önceki belediye başkanının başlatmış olduğu Fındık Festivalini geleneksel hale dönüştürmek” dedi.  Başkan Çetin, festival akşamı Giresun’dan Duroğlu’na saat 17.00 ila 01.00 arası ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.