Dolar 18,8871
Euro 20,1650
Altın 1.115,42
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 15°C

Giresun’a bin 450 konut

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Projesi kapsamında, Giresun’a bin 91’i Giresun merkez olmak üzere bin 450 konut inşa edilecek.

Giresun’a bin 450 konut
Eylül 15, 2022 5:32 am
185

AK Parti Giresun Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk, “Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında ilimize de 1450 konut inşa edilecek. Ülkemize ve Giresun’umuza hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN TOKİ TEŞEKKÜRÜ

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan ‘İlk Evim’ projesinde TOKİ tarafından Giresun’a 1450 adet konut inşa edilecek.

Planlamaya göre; Giresun Merkezde 1091, Görele Çavuşlu’da 96, Bulancak’ta 3. etap 200 ve Alucra’da ise 3. etap 63 olmak üzere Giresun’a toplamda 1450 adet konut yapılacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise toplu konut projesinin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını dileyerek: “Konut projesi kapsamında her geçen gün büyüyen ve gelişen şehrimize 1091, toplamda ise il geneline 1450 konut konut inşa edilecektir. 81 il irdelendiğinde Giresun’umuz 1450 konut ile ilk sıralarda yer almaktadır. Vatandaşlarımız uygun fiyata konut sahibi olacak. Hiç evi olmayan vatandaş için önemli bir fırsat. Kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma imkanı sağlanacak. Diğer taraftan ucuz konut projesinin kira fiyatlarına da etkisi olacak. Bu dev projede emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut ve tüm paydaşlara teşekkürlerimi sunarım. Güçlü Türkiye’nin güçlü lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

KONUTLAR 2 YILDA TAMAMLANACAK

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı ise, “Yüzyılın Konut Projesi İlk Evim tüm milletimize ve hemşerilerime hayırlı olsun” açıklamasında bulundu. Giresun merkeze 1091 adet, Görele/Çavuşlu 96 adet, Bulancak’ta 3. etapta 200 adet, Alucra’da 63 adet olmak üzere toplamda 1450 adet konutu 2 yılda bitirerek hak sahiplerinin kullanımına sunmak için planlandığını belirten Tatlı, bu projenin Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en donanımlı sosyal konut atılımı olduğunu kaydetti. AK Parti’nin sosyal devlet olmanın tüm gerekliliklerini yerine getirdiklerini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.