Dolar 18,8898
Euro 20,1023
Altın 1.112,79
BİST 5.319,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 14°C
Paz 12°C
Pts 15°C

Giresun’da bir ilk!

CHP grubu Giresun’da toplanıyor…

Giresun’da bir ilk!
Eylül 5, 2022 6:56 am
228

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde her Salı günü gerçekleştirilen parti grup toplantılarının yarın Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Giresun’da yapılacağını bildirdi. İl Başkanı Uzunalioğlu, grup toplantısı öncesi Giresun’da saha çalışması gerçekleştiren milletvekillerinin katılımıyla parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, “Yarın tüm Türkiye’nin gözü Giresun’da olacak” dedi. Uzunalioğlu, CHP grup toplantısının saat 13.30 da Cumhuriyet Parkı içerisinde yer alan restoranda gerçekleştirileceğini kaydetti.

Gerçekleştirdikleri saha çalışması ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini değerlendiren Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Giresun belgeseli hazırlayacak notlar aldıklarını söyledi. 20 yıldır AK Parti iktidarı tarafından Giresun’un sorunlarının çözülmediğine tanık olduklarını ve dinlediklerini ifade eden Milletvekili Durmaz, “Karadeniz illerinin tamamında duble yolu kuzey ve güneye bağlayan bir aksın olduğunu ama Giresun’un bundan esirgendiğini gördük. Ama buna rağmen Giresunlu bugüne kadar iktidar partisini hep memnun etmiş. Ama artık düşünme ve karar verme noktasında iktidar partisinden umudunu kestiğine şahit olduk. Her ne istedilerse verdik ama bu kadar sorunlar yumağı içersinde, Cumhuriyetinin ikinci yüzyılına girerken sorunların ortada olmasının düzgün olmadığını paylaştılar” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.