Dolar 18,8850
Euro 20,0043
Altın 1.103,24
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Giresun’da gençlik buluşması

Giresun İl Müftülüğü, “Gençliğe Değer” ve “Ulu Çınarlar” projeleri kapsamında gençlere yönelik sosyal etkinlik düzenledi. 

Giresun’da gençlik buluşması
Kasım 20, 2022 7:33 am
127

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Gençliğe Değer” projesi kapsamında Giresun İl Müftülüğü gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde 40 genç kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programına katılan İl Müftüsü Ramazan Topcan, gençleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İl Müftüsü Topcan, iyiliğin yeryüzünde egemen olması ve kötülüğün son bulması için gençlerin sorumluluğuna işaret ederek, “21. asrın modern dünyası insanlığa kan, gözyaşı ve savaştan başka bir şey veremedi. Bebek katili hainlerin elinden insanlığı sizler kurtaracaksınız. İmanlı nesiller, ahlaklı nesiller kurtaracaktır. Bunun için de sıradan değil aranan olmalıyız, daha büyük bir gayretle çalışmalıyız.” dedi.
İyilik için bir araya gelenlerin güçlenmesi halinde bozguncuların hüsrana uğrayacağına dikkat çeken Müftü Topcan, “Kötülük te iyilik te insan eliyle çoğalıyor. Birilerinin kötüden ve kötülükten beslendiği dünyamızda iyilik öncüleri olalım, muhabbet fedaileri olalım. Kanı, kavgası, terörü, teröristi olmayan bir dünya inşa edelim. Yaşanılabilir bir dünya için çalışalım. İyilik hareketinin mirasçıları olun. Unutmayınız ki gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için verilen her bir mücadele ibadettir. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Taksim’de milletimizin bağrına ateşler düştü. İkisi çocuk, altı vatan evladını teröre kurban verdik. Her bir kardeşimize rahmetler diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” diye konuştu.
Koordinatörler ve manevi danışmanlar rehberliğinde doğa yürüyüşüne çıkan gençler daha sonra Giresun Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret ederek engelli ve yaşlılarla sohbet ettiler.
Programa İl Gençlik Koordinatörleri Kemal Yıldız, Fatma Albayrak, Manevi Danışmanlar Birgül Pehlivan, Hacer Adatepe, Diyanet Genç Ofis ve Genç TDV gönüllüleri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.