Dolar 18,8934
Euro 20,0323
Altın 1.121,25
BİST 5.212,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 15°C

Giresunspor ilimizin gururu

Erzurum kampını ziyaret eden Milletvekili Sabri Öztürk, “Her zamankinden daha çok şehrimizin Giresunspor’a sahip çıkması gerekiyor. Giresun zor zamanlarda daha güzel işler başaran bir şehir.” dedi.

Giresunspor ilimizin gururu
Temmuz 22, 2022 6:09 am
230

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’ten Süper Lig ekibi Giresunspor’a sürpriz ziyaret. Öztürk, Erzurum kampında teknik direktör Hakan Keleş ve oyuncuları ziyaret etti. Öztürk, burada yaptığı açıklamada, “Takımımız Erzurum’da kampta. Palandöken iyi bir kamp yeri. Hakan hocamız, kaptanımız ve oyuncularımızla görüştük. Takımın morali gayet iyi. Biz de onlara moral olsun diye kampı ziyaret ettik. Kolej takımı takımdaşlığı ön planda tutarak güzel bir başarı gösterdik. Süper Lig’de 8 takımın İstanbul’dan olması ve Giresun’un diğer takımların arasında olması çok gurur verici. Giresunspor bizim şehrimizin takımı. Birçok büyükşehir takımını geçerek Süper Lig’de kaldı. Herkesin Giresunspor’a sahip çıkmasını istiyoruz. Giresunspor’un geçen sene Süper Lig’de kalıcı olması, bu sezon da ekonomik durumlar ve maliyetler uluslararası krizler Giresunspor gibi bütün takımları etkilemiştir. Her zamankinden daha çok şehrimizin Giresunspor’a sahip çıkması gerekiyor. Giresun zor zamanlarda daha güzel işler başaran bir şehir. Hakan hoca ve oyuncular için sürpriz bir ziyaret oldu.” ifadelerini kullandı.

GİRESUNSPOR’DAN TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili Giresunspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Giresun Milletvekilimiz Sayın Sabri Öztürk, Erzurum’da gerçekleştirdiğimiz sezon öncesi hazırlık kampımızı ziyaret etti. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız ile bir araya gelen Sayın Öztürk’e ziyaretleri ve takımımıza olan ilgileri için teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.