Dolar 18,8869
Euro 20,0786
Altın 1.115,19
BİST 5.326,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 14°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Giresunspor İspanyol gündeminde!

İspanya’nın en büyük spor gazetelerinden AS, Bitexen Giresunspor’un tecrübeli futbolcusu Sainz’dan övgü dolu sözlerle bahsetti

Giresunspor İspanyol gündeminde!
Ağustos 29, 2022 6:36 am
215

AS Gazetesi, haberine göre, Roberto Soldier, Álvaro Negredo, Dani Güiza, Jorge Félix… Son yıllarda birçok İspanyol forvet Türkiye’yi hedef olarak seçti, ancak hiçbiri Borja Sainz kadar parlak bir başlangıç ​​yapmadı.

İspanyol gazetesine röportaj veren Sainz, 44 yıllık bir aradan sonra Süper Lig’e dönen mütevazı Giresunspor için geçtiğimiz Temmuz ayında imza attı.

“Uzun zamandır yurtdışında oynamayı ve diğer ülkelerde futbolun nasıl olduğunu öğrenmeyi düşünüyordum. Yabancı takımlardan ve İspanya’dan çok teklif aldım ama herkes Türkiye’den övgüyle bahsetti. Burada futbol farklı bir şekilde yaşanıyor ve insanlar inanılmaz” diyen Borja Sainz, Karadeniz’in yıkandığı ve nüfusu 100.000’i geçmeyen bir şehir olan Giresun’dan: “Hâlâ pek bir şey bilmiyorum ama gelmedim. Ya turizm yapmak. Futbola odaklandım ve şu anda işler iyi gidiyor. Başkan ve teknik direktör Hakan Keleş ile konuştum ve ikisi de bana tam bir güven gösterdi. İlk andan itibaren görülen bir şey çünkü ilk gün zaten bir başlangıçtım. Bu güven kendimden daha emin olmama yardımcı oldu. Yabancı bir ülkeye uyum sağlamak karmaşık ama neyse ki her şey yolunda gidiyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.