Dolar 18,8836
Euro 20,1454
Altın 1.114,74
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 15°C

Giresunspor kendi oyununu oynayacak

Üç haftayı maç oynamadan geçirecek Çotanaklar bu süreci çok ama çok iyi değerlendirecek

Giresunspor kendi oyununu oynayacak
Eylül 13, 2022 3:33 am
187

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Bitexen Giresunspor, lige verilen arayı fırsat bilecek. Bu sezon yeni bir kadroyla lige giriş yapan Çotanaklar, yeni sezonda da adından söz ettirmek için çaba harcayacak.

Fatih Karagümrük maçını artık unutmaları gerektiğini kaydeden Çotanaklar’ın teknik direktörü Hakan Keleş, “İyi hazırlandık maça. Rakibimiz geriden oyunu iyi kuran bir takım. Çok fazla oyun kurmalarına müsaade etmedik. Alan vermedik rakibe ama dengeli giden bir oyundu, çok fazla gol pozisyonu yoktu. Yakaladığımız pozisyonda penaltı sonrasında öne geçtik. Uzatmalarda yediğimiz duran top 2 puan kaybettirdi. Deplasmanda alınan 1 puan var. Önümüzdeki hafta bay olacak, sonra milli ara ve üç haftalık süremiz var. Yeni gelen, hazır olmayan oyuncular var ve bu kamp döneminde o oyuncuları hazırlayıp lige iyi bir şekilde devam edeceğiz. Yeni bir takımız ve bu süreci atlatıp daha iyi şeyler yapacağız” dedi.

Keleş, aradan sonra Giresunspor’un gerçek kimliğine kavuşacağını belirterek, “Taşlar yerine oturduktan sonra gerçek Giresunspor sahada olacak. Kimsenin kuşkusu olmasın. Giresunspor, her maça galibiyet için çıkacak. Galibiyet için oynayacak.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.