Dolar 18,9000
Euro 20,0698
Altın 1.122,46
BİST 5.237,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Giresunspor’a zarar veriyorsunuz!

Giresunspor’daki denetlemeye isyan eden CHP İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, “Sanki Giresunspor’a yardım etmenin kötü bir olaymış gibi algılatılması kulübümüze çok büyük zararlar vermektedir.” dedi.

Giresunspor’a zarar veriyorsunuz!
Temmuz 29, 2022 5:57 am
196

CHP İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu’ndan, Giresunspor’da devam eden denetim işkencesine isyan geldi. Uzunalioğlu yaptığı açıklamada; “Giresunspor’da 3 aydır devam eden denetim, artık kabak tadı vermiştir ve kulübe zarar veren bir hale dönüşmüştür. Bu sözlerimiz lütfen yanlış anlaşılmasın. Denetim yapılmasına asla karşı değiliz, tabiki her kulüp denetlenmelidir. Ama liglerin başlamasına sayılı günler kala denetimlerin hala sonuçlandırılmamış olması, bu vesileyle yönetimin üzerinde adeta tahakküm kurulması, denetimi 3 ay gibi uzun bir süreye yaydırarak yönetimin iş yapamaz hale getirilmesi, yönetimin yalnızlaştırılmasına sebebiyet verecek şekilde kulübe yardım eden herkesten yazılı savunma istenerek adeta tüm şehire korku salınması ve sanki Giresunspor’a yardım etmenin kötü bir olaymış gibi algılatılması kulübümüze çok büyük zararlar vermektedir. Denetlenecekse her kulüp denetlenmelidir, sadece Giresunspor değil. Ama görüyoruz ki süper ligde bulunan diğer takımların; bırakın denetlenmesini, devlete olan borçlarının Cumhurbaşkanınca silindiği bir ortamda, Giresunspor’a özel çabalarla vergi borcu ekletilmesi çifte standarttır.” dedi.

GÜN GELİR ŞANLI TARAFTAR HESABINI SORAR

“Bu iş denetimden çıkmış adeta birkaç siyasetçinin Giresunspor ile hesaplaşmasına ve mobingine dönüşmüştür.” diyen Uzunalioğlu, yaptığı açıklamada, “Şimdi soruyorum size ey bu denetçileri Giresunspor’un başına musallat edenler; madem bir şüpheniz vardı neden haziran ayında yapılan kongrede bunu dile getirmediniz, neden mevcut yönetimin karşısına aday çıkarmadınız da şimdi başka yollarla yönetimi bıraktırmaya zorlamaktasınız? Kulüplerde hesap kongrelerde sorulur. Bunun dışındaki olaylar belden aşağı vurmaktır. Sırf bu uzadıkça uzayan denetim nedeniyle takımımız; gelir toplayamaz, transfer yapamaz hale getirilmiş ve bu sebeplerle süper ligden düşme tehlikesi ile karşı karşıya bırakılmıştır. Dünya üzerinde hiçbir futbol takımı, Giresunspor’un 3 aydır uğradığı denetim işkencesine maruz kalmamıştır. Ama unutulmamalıdır ki Giresunspor sahipsiz değildir. Bizce bu denetim, yönetimi yıldırmak, bıktırmak ve bıraktırmak için kasıtlı olarak talimatla uzatılmaktadır. Bu denetimi kasıtlı olarak uzattıranlardan, gün gelir şanlı Giresunspor taraftarı hesabını sorar. Takımımız bu yıl süper ligden düşerse şimdiden tarihe not düşelimki bunun tek sorumlusu mevcut denetçileri kulübümüze yollayan ve denetimi talimatla uzattıran siyasilerdir. Buradan size son kez sesleniyorum; transfer dönemi boyunca yönetimi kilitleyen bu denetimi bir an önce sonuçlandırın ve Giresunspor’u rahat bırakın.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.