Dolar 18,8824
Euro 19,9290
Altın 1.098,90
BİST 5.014,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C

Giresunspor’dan ne istiyorsunuz?

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, “3 puan artık kurumları tarafından sahipsiz bırakılan, destek olunmayan Giresunspor’un düşmanlarının elinden sahada kaptığı 3 puanı kendisine Giresunluyum diyen insanlar tarafından elinden alınmasıdır” dedi.

Giresunspor’dan ne istiyorsunuz?
Aralık 14, 2022 8:12 am
155

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, bir siyasetçi olarak Giresun’un bütün sorunlarının takipçisi oldukları gibi Giresunspor’a yapılan haksızlık ve baskılarında sonuna kadar takipçisi olduklarını bildirdi.

CHP İl Başkanı Uzunalioğlu, “3 puan bir hafta boyunca on binlerce Giresunlunun kurduğu hayaldir. Bu hafta maç ne olacak diye gördüğümüz kabusların bitmesidir. Binlerce Giresunlunun bir stadyumda saatler bağırmasıdır. Atılan gollerle çılgına dönmesi, sevinçten havaya uçmasıdır. Tüm Giresunluların bir hafta boyunca boynunu eğmeden bir hafta geçirmesidir. Bir haftalık hayattır, bir haftalık ömürdür. 3 puanın içinde bazen bir puanla farkla alınan şampiyonluklar, bazen bir puan farkla küme düşme vardır. 3 puanla gelecek başarıların ardında bazen 44 yıl beklemek vardır. Fenerbahçe’ye gol attık diye 44 yıl aynı gazete sayfasını okuyan insanların artık İstanbul takımlarını farklı yendiği yeni sayfaları okumasıdır. 3 puan, bazen 3 maymun gibi sağır, dilsiz ve kör olanları simgeler. Şimdi yeni bir anlamı daha var. 3 puan artık kurumları tarafından sahipsiz bırakılan, destek olunmayan Giresunspor’un düşmanlarının elinden sahada kaptığı 3 puanı kendisine Giresunluyum diyen insanlar tarafından elinden alınmasıdır. Giresunspor Türkiye’de vergi borcu olan tek takım değildir. Vergi borcu olan tek kurum değildir. Ancak vergi borcu nedeniyle Giresunspor’un 3 kutsal puanı silinmek üzeredir” dedi.

Giresunspor’un vergi borcu yüzünden sadece 3 puanının silinmeyeceğini, Giresun’un her alanda prestijinin silineceğinin altını çizen Uzunalioğlu şunları kaydetti;

“Bu ilin sahipsizliğine karşı yapacak ne kalıyor bilmiyoruz. Keşte bizim puanlarımızla tüm borçlar ödense, keşke Giresun’un tüm sorunlarını biz puan puan ödeyebilsek. Ancak gerçek böyle değil. Puan kaybı Giresun için sadece ligde değil her alanda prestij kaybı olacaktır. Elinden alınan SEKA’sı, işletilmeyen Liman’ı, zayıflatılan FİSKOBİRLİK’i ve elinden alınan bir çok şey gibi 3 puanını da alırlar. Herkes de seyreder. Osman Ağa’nın itibarı gibi kayıp ettiğimizle kalırız. 3 puan için verilen emekleri bilseniz, 3 puan için canını verecek hemşerilerinizi, taraftarlarınızı siz de tanısanız bunu mutlaka durdururdunuz. Bu insanların sevinçlerinden çalınan 3 puan da bir gün unutulur. Ama Giresun iline bunu layık görenleri de bu halk asla unutmaz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.