Dolar 18,8892
Euro 20,0677
Altın 1.113,18
BİST 5.305,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Göksu Turizm Vadisi oldu

Dereli Göksu vadisi aynı güzergahta bulunan Kuzalan Tabiat Parkı, Mavi Göl ve Göksu Traverterleriyle tam bir turizm vadisi oldu. 

Göksu Turizm Vadisi oldu
Ağustos 29, 2022 6:23 am
221

Kuzalan Tabiat Parkı, Mavi Göl ve Göksu Travertenlerini ziyaret etmek isteyen yerli ve yabancı turistler aynı gün içerisinde bu turizm destinasyonlarını ziyaret ederek, devamında Kümbet ve Kullakkaya yaylarına çıkabiliyorlar.

“MAVİ GÖL PIRIL PIRIL…”

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, geçtiğimiz haftalarda DSİ tarafından yapılan çalışma nedeniyle çamur rengine dönen Mavi Göl’ün yeniden pırıl pırıl turkuaz rengine döndüğünü bildirdi. Milletvekili Öztürk, Kuzalan Tabiat Parkı ve Mavi Göl’de, DSİ Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan, Giresun Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Ali Hıdır ve Kuzalan Tabiat Parkı işletmecisiyle incelemelerde bulundu. Öztürk, “İlimizin gözbebeği Mavi Göl pırıl pırıl. Şu anda Göksu vadimiz tam bir turizm vadisi oldu. Her gün onbinlerce yerli yabancı turist Kuzalan, Mavi Göl, Göksu Travertenlerini ziyaret ediyor” dedi.

“GÖKSU VADİSİ GİRESUN TURİZMİNİN LOKOMOTİFİ OLACAK”

Giresun’da Göksu vadisinin turizmde lokomotif olacağını belirten Milletvekili Öztürk,

“Tabiat Parkının otopark, restoran gibi kısımlarının tamamlanması, yürüyüş alanları, WC gibi bölümlerinin yenilenmesi işlerini yerinde inceledik. 10 yıldır ilimize kazandırmak için mücadele verdiğimiz Kuzalan, Mavigöl ve Göksu Travertenleri tamamlandığında inşallah ilimizin turizm lokomotifi olacak. Bugüne kadar emeği geçen başta Bakanımız, Genel Müdürümüz, Valimiz ve müdürlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.