Dolar 18,8861
Euro 20,1307
Altın 1.116,12
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Görele’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Kadir Aydın Görele ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Görele’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Eylül 22, 2022 5:33 am
193

“Hemşehrilerimizin istek, talep ve önerilerini not aldık” diyen Milletvekili Aydın,  Milletimize hizmet sorumluluğunun bilincinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1 Ekim’de gazi meclisimiz açılacak. Bu süre zarfını verimli kullanmak adına hemşehrilerimiz ile bir aradayız” dedi.

Milletvekili Aydın, “TBMM açıldıktan sonrada yine hemşehrilerimiz ile ara ara birlikte olmaya devam edeceğiz. Çalışma yerimiz Ankara olsa da yaşam alanımız Giresun’dur. Giresun’un doğasını, iklimini ve insanını seviyoruz. Ne mutlu bize ki cennet tadında bir memleketimiz var. Bu memleketin her ilçesi ayrı güzel. Bu güzel coğrafyaya hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Göreleli hemşehrilerimize samimi muhabbetleri ve nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.