Dolar 18,8919
Euro 20,0229
Altın 1.115,30
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Güvenlik için önemli kararlar

Giresun İl Güvenlik, Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı Vali Enver Ünlü başkanlığında yapıldı.

Güvenlik için önemli kararlar
Ağustos 17, 2022 6:15 am | Son Güncellenme: Ağustos 17, 2022 6:18 am
253

Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muhammet Sevinç, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı ve Sahil Güvenlik 73 Komutanı Yüzbaşı Emre Meral ile ilgili kurum yetkililerinin katıldığı toplantıda halkın huzur ve güvenliği için önemli kararlar alındı.

GÜVENLİK KAMERA SİSTEMLERİ GÖZDEN GEÇİRİLECEK

Giresun’da yeni eğitim-öğretim yılı öncesi önemli kararlar alındı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesi okullardaki güvenlik kamera sistemleri gözden geçirilecek. Okulların ve okul çevrelerinin genel güvenliği sağlanacak.

YURT VE BARINMA SORUNU YAŞATILMAYACAK

Üniversite öğrencilerinin yurt ve barınma sorunları tespit edilerek, barınma sorunları mutlaka giderilecek. Maddi durumu olmayan öğrenciler misafirhanelerden ücretsiz olarak faydalanacak.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILACAK

Fındık tarım işçileri ile yaz tatili ve turizm sezonu nedeniyle bölgede oluşan nüfus yoğunluğuna karşı ilave güvenlik önlemleri alınacak. Havaların sıcak olması ve yaz mevsimi nedeniyle denizlerde, akarsularda, baraj ve göletlerde yüzmenin yasak olduğu alanlara gerekli uyarı levhalar asılacak. Halk yüzmeye girecekleri alanlarda cankurtaran hizmeti olup olmadığı yönünde bilgilendirilecek.

İLAVE TRAFİK ÖNLEMLERİ ALINACAK

Trafik kazaların önlenmesi ve azami seviyeye indirilmesi için ilave trafik tedbirler alınacak ve kontroller sıklaştırılacak. Metruk binalarla ilgili çalışmalara devam edecek. Kamera takip sistemleri gözden geçirilecek ve ilave sistemlere ihtiyaç olan bölgeler tespit edilecek.

SAHİL VE AÇIK ALANLARDA ALKOL ALINMASINA MÜSAADE EDİLMEYECEK

Sahil bölgeleri başta olmak üzere umuma açık alanlarda alkol kullanılması önlenecek. Yayla ve meralarda kaçak yapılaşmaya kesinlikle müsaade edilmeyecek. Uyuşturucu ve düzensiz göçle mücadele sürecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.