Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Haydi şimdi şölen vakti

Giresun seyircisi artık tarihi maçı bekliyor… Taraftarlar, bayraklarıyla statta olacak… Sen de al bayrağını tribünde ol.

Haydi şimdi şölen vakti
Ocak 27, 2023 6:42 am
94

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Bitexen Giresunspor, yarın yine tarihi bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar, Galatasaray ile Çotanak Stadı’nda karşılaşacak. Maç öncesi taraftarlarda da hazırlık var. Çotanaklar, flamalarla, bayraklarla stada akın edecek. Görsel şölen maçın havasını değiştirecek.

Bu arada maç öncesi Çotanak Store tırı da statta olacak. Taraftarlara bayrak satıp, maça yeşil beyaz girmelerini sağlayacak.

Süper Ligde herkesin gözü Cumartesi akşamı oynanacak olan Giresunspor-Galatasaray mücadelesinde olacak. Başta Fenerbahçe olmak üzere Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor, Giresunspor’un lidere çelme takmasını bekleyecek. Ateş hattındaki ve o bölgeye yakın takımlar ise Galatasaray’ın iyi bir sonuç elde etmesini bekleyecek.

Bilindiği üzere Çotanaklar, ilk maçta rakibini yenen Çotanaklar şimdi de ikinci kez Galatasaray’ı yenmeyi hedefliyor.

Galatasaray’ın ligde galibiyet serisinin sürdürdüğünü ifade eden Giresunspor Yöneticisi Ercan Ayhan, “Tüm serilerin bir sonu vardır. Galatasaray’ın serisine Giresun’da son vermek istiyoruz. İnşallah 3 puan alan Giresunspor olacaktır. Rakibimizle oynadığımız son 2 maçta kazanan taraf biz olduk. Bu nedenle sahadan 3 puanla ayrılmamız sürpriz olmaz.” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.