Dolar 18,8865
Euro 20,1140
Altın 1.113,74
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 15°C

Hedef 2022 Akademik Gelişim ve Kariyer Planlanma çalıştayı

Giresun’da, Milli Eğitim Bakanlığı ile UNICEF iş birliğinde uygulamaya konulan “Hedef 2022” projesi kapsamında “Hedef 2022 Akademik Gelişim ve Kariyer Planlanma Çalıştayı” Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Konferans Salonunda gerçekleştiriliyor.

Hedef 2022 Akademik Gelişim ve Kariyer Planlanma çalıştayı
Eylül 8, 2022 6:25 am
177

Çalıştayın açılışı, MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Uğur Tecir ve bakanlık görevlileri ve İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’nun katılımıyla yapıldı. Daire Başkanı Tecir, katılımcılara Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yürütülen ‘Hedef 2022’ projesinin amaç ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

“ÜLKEMİZİN GELİŞMESİNDE VE KALKINMASINDA LOKOMOTİF OLAN NESİLLER YETİŞTİRECEĞİZ”

İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu ise, “Bu proje ile imam hatip okullarında okuyan öğrencilerimizin bir üst öğrenime yerleşmelerinde her geçen yıl başarılarının yukarı yönde arttığını gördük. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bu başarılarda bu tür yenilenme ve kendimizi geliştirme çalışmalarının katkısı çok büyüktür. Bu başarılar sizlerin değerli emekleriyle ortaya çıkmaktadır. Burada edineceğiniz bilgi ve tecrübeler paylaşacağımız iyi örnekler, görüş alışverişlerimizi saha ziyaretlerinden çıkarılan sonuçlardan elde edeceğimiz donanımı alana yansıttığınızda, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin motivasyonlarını daha da artırarak, okulumuzun ve öğrencilerimizin başarısına katkı sunacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi en güzel şekilde yetiştirmiş olacağız. Ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında lokomotif olan nesiller yetiştireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.