Dolar 18,8854
Euro 19,9983
Altın 1.102,35
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Hedef ilk devre 25 puan ve üstü

Yeşil Beyazlılar, devre arasına kadar yine birbirinden zorlu maçlara çıkacak

Hedef ilk devre 25 puan ve üstü
Kasım 16, 2022 7:52 am
132

Spor Toto Süper Lig’de orta saha mücadelesi veren Bitexen Giresunspor, sezonun ilk yarısına yaklaşılırken FİFA Dünya Kupası maçı sonrası yine birbirinden zorlu maçlara çıkacak. 15 puanla 12. sırada yer alan Yeşil Beyazlılar, ligin kalan kısmında 5 maça çıkacak. Çotanaklar, ara sonrası ilk olarak deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.

Bitexen Giresunspor daha sonrasında ise Gaziantep FK, Trabzonspor (D), Ümraniyespor ve Antalyaspor (D) ile kozlarını paylaşarak Spor Toto Süper Lig’in devre arasını tamamlayacak.

Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, sezonun ilk yarısında hedeflerinin 25 ve üstü olduğunu ifade ederek, “Zor bir ligde mücadele ediyoruz. Bu zorluğa göre çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Her takımda olduğu gibi bizde de inişli çıkışlı dönemler oldu. Son iki maçta aldığımız altı puan ve kupa turu üzerimizdeki kara bulutları dağıttı. Maliyeti ölçüsünde bir takımız. Süper Lige renk katmak için buradayız. Şehrimizin markasını yükseltmek için mücadelemizi sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.