Dolar 18,8601
Euro 19,8929
Altın 1.098,21
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Çok Bulutlu
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Her an bir kaza olabilir!

Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesi Batlama dönerli kavşağı kazalara adeta davetiye çıkartıyor.

Her an bir kaza olabilir!
Aralık 30, 2022 7:55 am | Son Güncellenme: Aralık 30, 2022 8:36 am
122

Batlama karayolu iyileştirme ve genişletme çalışmaları kapsamında karayolları tarafından Giresun şehir içi yolundan Batlama karayolu ayrımına inşa edilen dönerli kavşağa hiç kimse bir anlam veremedi. En usta sürücünün dahi bir anda hangi yöne, hangi şeritten ilerleyeceğini karıştırdığı kavşakta olası bir trafik kazazı an meselesi. Dönerli kavşağın her iki yönünde de sürücüler sağ şeritten ilerlerken bir anda kendini sol şeritte bulabiliyor.

BU İLDE BİR YETKİLİ VEYA İDARECİ YOK?

Giriş ve çıkışı bir anda kıvrılan ve şehir içi yolunu direk kullanacak olan sürücüler ile Batlama karayoluna dönecek olan sürücülerin hangi şeridi kullanmakta bocaladı kavşakta herhangi bir işaretleme yada ışıklandırma da söz konusu değil. Kavşağı kullanan sürücüler bu nasıl bir mühendislik örneğidir? Bu kavşak inşa edilirken hiç mi kontrol edilmedi? Bu kavşağın bir örneği daha var mıdır acaba? Hadi karayolları incelemeden, sorgulamadan alelacele inşa etti ve ulaşıma açtı, bu ilde hiçbir yetkili ve idareci yok? Diye sordu. Batlama dönerli kavşağındaki mühendislik örneğinin bir an önce bir kazaya sebebiyet vermeden düzeltilmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.