Dolar 18,8848
Euro 20,1268
Altın 1.115,87
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Her saniye değerlidir

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma ekibi deniz sezonunda başarılı çalışmalara imza attı ve faaliyetlerini sonlandırdı.

Her saniye değerlidir
Eylül 25, 2022 5:39 am
175

20 Haziran – 20 Eylül arasında plajlarda vatandaşların can güvenliği için gerekli tedbirleri alan ve yaşanabilecek vakalara karşı hazır kıta bekleyen cankurtaran ekibi toplamda 15 vakaya müdahale ederken, bu müdahalelerin hiçbirinin can kaybıyla sonuçlanmaması sevindirdi.

Cankurtaran ekipleri merkez sahillerinde 7 vakaya müdahale ederken Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma ekipleri ise Giresun sınırları içerisinde 8 vakaya müdahale gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bu yaz da ekiplerin özveriyle çalıştığını söyleyerek: ”Vatandaşlarımızın güvenliği için sahillerimizde görevli arkadaşlarımız önce aldıkları ilkyardım bilgisi ile teorik ve pratik eğitim sonrası görevlerine başlıyorlar. Sahillerimizde durmaksızın güvenlik önlemleri alarak özveriyle çalışıyorlar. Ekiplerimiz bu yıl yaşanan 15 boğulma vakasında can kurtardı. Her yıl sahillerimizde güvenlik önlemlerimizi artırarak, ekibimizi hem teknik hem pratik anlamda geliştirmeyi sürdüreceğiz. Bu sezon görevlerini tamamlayan arkadaşlarımıza özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.