Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 14°C
Sal 11°C
Çar 10°C

Hüzün ve sevinç bir arada

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan ‘Asrın Felaketi’ sonrası Giresun’a getirilen depremzede çocukların tedavileri Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor. Giresun’da dünyaya gözlerini açan bebeklerin aileleri ise hem hüznü hem de sevinci bir arada yaşıyorlar.

Hüzün ve sevinç bir arada
Şubat 18, 2023 6:36 am
32

Giresun İl Sağlık Müdürü Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Muhammet Bulut, tedavi altında tutulan depremzede çocukların durumlarını yakından takip ediyor. Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatarak tedavi gören çocukları ziyaret eden Müdür Bulut, hastane Başhekimi Doç. Dr. Berkan Şahin’de durumları hakkında bilgi aldı. Çocukların ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileten Bulut, depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Bulut, “Bizler milletçe, yılgınlığa, yorgunluğa, bezginliğe esir düşmeden hep birlikte bu afetin üstesinden gelecek, felaketin acısını dindireceğiz inşallah. Yaraları saracak, yeniden ayağa kalkacak ve eskiden çok daha güçlü ve umutla bakacağız geleceğe” ifadelerini kullandı. Müdür Bulut, Giresun’a gelen tüm depremzedelerin tedavi ve takiplerinin titizlik yapıldığını sözlerine ekledi.

Depremzede aileler ise Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut nezdinde tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, “Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.