Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C

İlçe belediyeleri hizmette ivme yarattı

Görele Belediyesi ve Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından ‘Görele ve Çevresi Turizm Odaklı Yerel Kalkınma ve Destinasyon Alanı’ projesi hayata geçiyor.

İlçe belediyeleri hizmette ivme yarattı
Ocak 12, 2023 8:03 am
92

İlçenin Sahil Yolu üzerinde bulunan 47 dönümlük alanda yapımına başlanan ‘Görele ve Çevresi Turizm Odaklı Yerel Kalkınma ve Destinasyon Alanı’ projesi içerisinde ‘Bin kişilik Anfi Tiyatro ve gösteri alanı, Kuşdili ve Kemençe Müzesi, Turizm noktası, Bay- Bayan tuvalet, mescit, soyunma üniteleri, güvenlik kulübesi, satış üniteleri, çocuk oyun alanı, gazebo, horan figürü, oturma grupları, yürüyüş ve gezinti yolları, vip araç yolu ve yeşil alanlar’ bulunuyor.

Birinci etabının yaklaşık 8 Milyon Liraya mal olan projenin ikinci etap ön çalışmalarına da başlandığı bildirildi. Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçede ‘Görele ve Çevresi Turizm Odaklı Yerel Kalkınma ve Destinasyon Alanı’ projesini hayata geçirip, amaçlarının vatandaşların denizle kucaklaşmasını sağlamak olduğunu söyledi.   Projenin tamamlanmasıyla Görele’yi Karadeniz’in odak noktası haline getirmeyi planladıklarını belirten Başkan Erener, “Projemiz iki etap halinde tamamlanacaktır. Çalışmalarımız hızla devam etmektedir. İnsanlarımızın hoşça vakit geçireceği bir alanı daha hayata geçirmeyi planlıyoruz. Projemizde vatandaşlarımız için her şey düşünülmüş ve tasarlanmıştır. Projemiz tamamlandığında Görele, Karadeniz Bölgesinin en can alıcı yeri, insanlarımız içinde ortak bir odak noktası olacağını düşünüyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.