Dolar 18,8847
Euro 19,9952
Altın 1.103,24
BİST 5.177,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 12°C

İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni doğalgaza kavuşuyor

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bulancak genelinde Doğalgaz kullanımının yaygınlaşması için Belediye olarak tüm imkanlarımızla desteğimizi sürdürüyoruz. İlçe genelinde Doğalgaz alt yapı çalışmaları yüzde 77 oranına ulaşırken, İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni Mahallelerimizde de Doğalgaz ana hat döşeme çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak” dedi.

İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni doğalgaza kavuşuyor
Aralık 6, 2022 7:08 am
117

AKSA Doğalgaz İl Müdürü Hakkı Kahya, Bulancak Şube Müdürü Barış Kızılca, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İdris Şen ve Toprakdeğirmeni Mahallesi Muhtarı Mehmet Aktaş’la birlikte bir basın açıklaması yapan Başkan Yakar, “Amacımız 2023 Kış sezonu öncesi tüm Doğalgaz altyapısının bitirilerek İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni mahallerimizi doğalgaza kavuşturmaktır. Bu anlamda AKSA Doğalgaz İl Müdürümüz ve Bulancak Şube Müdürümüzde çalışmaları yakından takip ediyorlar. Tabi doğalgaz sonrası her iki mahallemizin tüm cadde ve sokaklarını üst yapı olarak da tamamlayacak, gülen ve aydınlık sokaklara kavuşturacağız. Her iki mahallemize de hayırlı olsun” diye konuştu.

AKSA Doğalgaz İl Müdürü Hakkı Kahya’da, “Sayın başkanımızın belirtiği gibi Bulancak’ta Doğalgaz kullanımının yaygınlaşması için AKSA olarak planlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bilindiği gibi Bulancak’a Doğalgaz girişi Organize Sanayi Bölgesi tarafından olduğu için batıdan doğuya doğru ilerliyoruz. Batı mahallelerimiz ve merkez mahallelerimizde altyapı tamamlanma oranı yüzde 77 olarak gerçekleşirken, Abone/kullanım oranı yüzde 50 oranındadır. İsmetpaşa ve Toprakdeğirmeni mahallelerinin alt yapı çalışmaları tamamlandığında altyapı gerçekleşme oranı yüzde 100’e yaklaşacaktır. Şu an itibarı ile ana hat malzeme tedarikleri tamamlanmış olup önümüzdeki süreçte ihale ve yapım çalışmaları başlayacaktır. Her iki mahallemizde de 2023 kış sezonunda Doğalgaz kullanımının başlayacağını şimdiden söyleyebiliriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.