Dolar 18,8833
Euro 20,0180
Altın 1.102,18
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 12°C

İstanbul’a Çotanak Store

Giresunspor tarihte ilk kez Çotanak Store Mağazası’nın ikincisini açtı…

İstanbul’a Çotanak Store
Aralık 5, 2022 6:41 am | Son Güncellenme: Aralık 5, 2022 6:45 am
173

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un, lisanslı ürünlerinin satıldığı Çotanak Store Mağazası’nın ikinci şubesi İstanbul Eyüpsultan’da faaliyete geçti. İslambey Mahallesi, Lokmacı İbrahim Sokak, No: 8 Eyüp Sultan Camii yanında yer alan ve haftanın yedi günü açık olan yeni mağazada resmi ürünlerin satışları da başladı.

Açılışa, Bitexen Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, Giresun Belediye Başkanvekili Dr. Hasan Yılmaz, Bitexen Giresunspor İstanbul Sorumlusu İşadamı Serkan Cihan, dernek başkanları ve taraftarlar katıldı.

BİZ GİRESUNSPOR’DAN TARAFIZ

İşadamı Cihan, “İstanbul’da Giresun topluluğu oluşturduk. Mağaza dört kattan oluşuyor. Giresunspor’umuzun resmi ürünleri ilk defa İstanbul’da satılacak. Giresunluların buluşacağı bir merkez inşa ettik. Hakkımızda hayırlısı olsun. Buradaki kazançlar Giresunspor’umuza gidecek. Bizim yaptığımız şey çorbada tuzumuz olsun mantığı. Biz Giresunspor’dan tarafız. Giresunspor, sivil toplum kuruşlarının en başıdır. İnşallah Giresunspor’a faydalı bir iş yaparız. Giresunspor’a bir katkı yapalım istedik. Giresunspor’u 44 yıl sonra Süper Lige yükselten Giresunspor Başkanımız Hakan Karaahmet’e bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.” dedi.

BİZİM ARTIK ÇEKİNCEMİZ YOK

Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet ise, “Buradaki mesele Giresunspor meselesi. Birlik ve beraberliğimizi sağlamamız lazım. İstanbul’da güçlüyüz ama bunun karşılığı yok. Büyük maçları kazandığımız zaman işte Giresunlular diyorum. Gurur duyuyorum. Bundan sonra her yere ismimizi altın harfle yazdırıyoruz. Bunun arkasındaki en büyük güç sizlersiniz. Bir tek gayemiz var. Giresunspor’un güçlü olması. Malum şehrimiz diğer şehirlere göre daha imkanları az bir şehir ama istediği zaman her şeyi yapabilir. Bu şehir birçok şeyi yapmıştır. Bu şehirde büyük iş yapmış kişiler var. Biz sadece geri durmuşuz. Biz her yerde güçlü olmalıyız. Çünkü bizim artık çekincemiz yok. Bizim takımımız artık Süper Lig’de. Kaç takım var. 19. 8’ İstanbul takımı. Mutlu olmayı bilelim. 11 takımdan birisi Giresunspor. Ben tüm hemşehrilerimin arkasındayım. Bu mağazada hepinizin emeği var. Biz bize destek verenlere destek veririz. Serkan beye ve sizlere teşekkür ediyorum. İşin ucunu bırakmayalım. Biz ne yaptığımızı biliyoruz. En mütevazi takımlardan birisiyiz. Biz de istiyoruz her yerde Giresunlu arkadaşlarımızın olmasını. Bizi dikkate almayanları biz de dikkate almayacağız. Yeter ki markamız en üstte dursun. Giresunspor bizim için çok önemli. Herkesin sahip çıkması bu yapıyı daha da büyütecek. Desteğinizi ve dualarınızı esirgemeyin” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.