Dolar 18,8865
Euro 20,1537
Altın 1.115,61
BİST 5.278,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

İstihdam sağlamanın gururunu yaşıyoruz

Giresun Belediyesi yeni hizmet binasının çatı katında hizmete giren ve büyük ilgi gören BigBab Cafe & Restaurant’ın resmi açılışı gerçekleştirildi.

İstihdam sağlamanın gururunu yaşıyoruz
Ekim 4, 2022 6:42 am
173

İş insanları, esnaflar, STK ve kurum- kuruluş temsilcileri ile kalabalık sayıda davetli topluluğunun katıldığı törende açılış kurdelesini Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, işletme sahibi Ali Kayacı ile eşi Elif Kayacı kesti.

BigBab Cafe- Restorant’ ı ilimize kazandıran İş İnsanı Ali Kayacı, “Doyumsuz manzara eşliğinde Giresun’umuzun sosyal hayatına kalite katacak olan işletmemizi Giresunluların hizmetine sunmanın ve insanlarımıza istihdam sağlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Bu zamana kadar yaptığı yatırımları tamamen kendi öz kaynaklarıyla, devletten hiçbir yardım almadan yaptığını vurgulayan İş İnsanı Kayacı, müşterilerine sunacaklarını çok çeşitli menüler hakkında şunları kaydetti;

“Müessese olarak konuklarımıza nefis kahvaltı sunacağız. Dünya mutfağından çeşitlerimiz olacak. Yerel lezzetlerimizi devreye sokacağız. Doyumsuz Espiye Pidemiz olacak. Kışa doğru balık çeşitlerimiz menümüzde yer alacak. Izgara türü sunumlar yapacağız.

Halkımızın özel günlerinde de hizmetlerinde olacağız. Seçkin personelimizle konuklarımıza damak zevkini tattırmayı ve içim keyfini yaşatmayı öncelikli görev bildik. İşletmemize büyük ilgi gösteren halkımıza ve açılış törenimize katılan davetlilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.