Dolar 18,8830
Euro 20,0453
Altın 1.099,02
BİST 5.228,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 12°C

İyi ki varsın FİSKOBİRLİK

Spor Toto Süper ligde mücadele eden Giresunspor’un yeni şort sponsoru FİSKOBİRLİK oldu.

İyi ki varsın FİSKOBİRLİK
Kasım 9, 2022 7:25 am
165

Giresunspor tesislerinde düzenlenen imza törenine Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir ve FİSKOBİRLİK Genel Müdürü Turgay Çakmak katıldı.

FİSKOBİRLİK Genel Müdürü Turgay Çakmak FİSKOBİRLİK olarak Giresunspor’un her zaman yanında olduklarını belirterek, “FİSKOBİRLİK ve Giresunspor, Giresun şehrinin dünyaya açılan iki büyük markası. Giresun’u her alanda en güzel şekilde temsil eden Çotanak armalı bu iki kurumun her zaman yan yana olması, birbirlerine destek olması hem Giresun şehri hem FİSKOBİRLİK olarak bizim için çok değerli. İnşallah birlikte daha birçok başarının altına imza atacağız. Giresunspor ve FİSKOBİRLİK için hayırlı olsun” dedi.

Kulüp Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, Giresunspor ve FİSKOBİRLİK’in Giresun’un iki ulusal markası olduğuna vurgu yaparak, “FİSKOBİRLİK’e Giresunspor’umuza vermiş olduğu katkılar için teşekkür ederiz. FİSKOBİRLİK’e Giresun ile özleşmiş olan diğer firmalarda örnek olur inşallah. FİSKOBİRLİK bize her zaman destek oluyor. Bu sezon formamıza reklam vererek bizi gururlandırdılar. İnşallah biz de FİSKOBİRLİK’in tanıtımına katkı sağlarız. Bundan sonrada inşallah birlikteliğimiz karşılıklı olarak devam eder” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından  FİSKOBİRLİK Genel Müdürü Turgay Çakmak ve Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir sponsorluk anlaşmasına imza attılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.