Dolar 18,8885
Euro 20,1835
Altın 1.116,85
BİST 5.313,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Kaçan üç puana mı üzülelim yoksa bir puana mı sevinelim?

Ekim 3, 2022 5:12 am
206

Yazımın başlığında olduğu gibi Giresunspor”un 63. dakikada penaltıdan Görkem”in attığı gol ile 81, dakikada yenilen gol sonrası bir puan ve sahadan ayrılan Çotanaklar galibiyeti koruyan taraf olamamanın üzüntüsü içindeydi.

Maçın ilk yarısının henüz beşinci dakikası oynanırken Giresunspor”un orta sahadaki büyük umudu “SERGİNHO”NUN gereksiz rakibine kasdi faulü sonrası kırmızı kart ile oyun dışı ve takımını 10 kişi bırakması affedilir cinsten değildi.

Maçın 9. dakikasında hakem komedisine tanık olundu.

Alanyaspor”un bariz ofsayttan attığı gol sonrası maçın orta hakemi orta noktayı gösterdi.

Ancak oyunu yandan takip eden “VAR HAKEM” maça DAMGA vurdu .

Orta hakemi uyardı ve pozisyonun yeniden izlenmesi sonrası Alanyaspor”un golünü iptal eden düdüğünü çaldı ve maç yeniden başladı.

İlk yarıda kalan dakikalarda tarafların birbirlerini denemesi ve orta alan paslaşmaları şeklinde geçince golsüz kapandı.

İkinci yarı ev sahibi Alanyaspor”un baskılı oyununa tanık olundu.

Ancak Giresunspor anı 63. dakikada gelişen ayağında kazandığı penaltıyı Görkem gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Giresunspor”un gol ve galibiyet sevinci sadece 18 dakika sürdü.

Kalan dakikalarda kayda değer başka pozisyon olmayınca maç 1-1 berabere sonuçlandı.

Rakibi karşısında 5. Dakikadan itibaren 10 KİŞİ oynayan ve 90 dakikanın sonunda sahadan bir puanla ayrılan yesil beyazlı Giresunspor”u kutlarım.

Bir gurup Çotanak taraftar takımlarını Alanya deplasmanında yalnız bırakmadı ve takımlarını bu mevsimde yalnız bırakmayacaklarının sinyalini verdiler.

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.