Dolar 18,8777
Euro 20,1031
Altın 1.125,91
BİST 5.212,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 15°C

‘Kadın Kooperatifleri Günleri’ düzenlendi

Giresun’da kurumların kendi aralarında düzenlediği etkinlikler sürüyor. Atatürk Meydanında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından ‘Kadın Kooperatifleri Günleri’ düzenlendi.

‘Kadın Kooperatifleri Günleri’ düzenlendi
Temmuz 19, 2022 3:06 am
199

Kadın Kooperatifleri Günleri’nin açılışını yapan Vali Enver Ünlü, “İlimizde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerimizin el emeği göz nuru olan ürünlerinin sergilendiği stantların açılışını gerçekleştirdik. Bereketli elleriyle üretime katkı sunan kadınlarımızı kutluyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtiyorum” İfadelerini kullandı. Stantları gezen Vali Ünlü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fethi Elmas’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi, sürdürülebilirliklerinin sağlanması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi ve görünürlüklerinin arttırılması kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tarım Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı arasında bir işbirliği protokolü yapıldığı belirtildi. Düzenlenen etkinlikte; İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından KADES ALO 183 bilgilendirme standı da yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.